Gör din flyttanmälan på webben

Foto: Anna Sandström

Vi fortsätter att utveckla e-tjänster* och den senaste i raden vi tagit fram är tjänsten "flyttanmälan". Med den nya tjänsten anmäler du enkelt din flytt på vår hemsida. Flyttanmälan är viktig för att vi ska kunna slutfakturera dig rätt belopp för fjärrvärme, vatten och el.

De senaste två åren har det skett ett intensivt arbete med att utveckla e-tjänster som är till nytta för dig som invånare i kommunen. Några av de tjänster vi har arbetat fram är:

För dig som vill ställa dig i vår båtplatskö kommer det till våren att finnas möjlighet att göra det digitalt också! Om du har idéer om vilka tjänster du har störst nytta av att vi digitaliserar, hör av dig till anna.sandstrom@bengtsfors.se.

*E-tjänster är en form av elektroniska blanketter, det vill säga de fylls i som formulär på webben. Vissa e-tjänster kräver inloggning med hjälp av e-legitimation. E-tjänsterna finns självklart tillgängliga dygnet runt. Med e-tjänster minskar pappershantering och tiden från ansökan till handläggning förkortas. Oavsett vilken av våra e-tjänster du använder får du alltid en bekräftelse på att vi mottagit ditt ärende. Du kan också hämta information på webben om handläggningstid och handläggningsprocess för respektive e-tjänst.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 december 2016
Sidan publicerad av: Anna Sandström