Välkommen till nya bengtsfors.se

Efter ett intensivt arbete under hösten kan vi nu stolt presentera vår nya webbplats som har fått ett rejält ansiktslyft. Fokus i arbetet med den nya webben har varit att ge den ett modernt utseende, förbättrad sökbarhet och ökad användbarhet för besökare som använder mobila enheter.

Den nya designen har tagit utgångspunkt i två stora beteendeförändringar som skett på internet de senaste åren.

Merparten av webbplatsbesökare söker med hjälp av en sökmotor för att direkt komma till den information man efterfrågar, exempelvis återvinningscentralens öppettider. Besökare väljer alltså i liten utsträckning att surfa till kommunens startsida för att sedan navigera sig vidare.

Den andra stora förändringen är att användningen av mobila enheter (smartphones och surfplattor) har ökat kraftigt. Idag står de för drygt hälften av besöken och kräver en design som anpassar sig till mindre skärmar. Vår nya webb har därför en design som anpassar utseende och innehåll till den mobila enheten.

Vi hoppas att du kommer att ha stor nytta av vår webb även i fortsättningen och att du enkelt hittar det du söker oavsett om du använder dator, surfplatta eller smartphone.

Den vackra bilden på Bengtsfors centrum "by night" är tagen av Kim Rådén och vi är väldigt tacksamma för att han lånade ut den till oss!

Tyck till!

Om du har synpunkter eller hittar felaktigheter på vår nya webb, tveka inte att höra av dig.
(Ifall vi behöver kontakta dig.)
Skriv ut
Senast uppdaterad: 9 december 2016
Sidan publicerad av: Anna Sandström