Är du mellan 13-20 år? Häng på!

Bild

UKM är ett festivalkoncept och kulturmöte för kreatörer och arrangörer mellan 13-20 år. Du hänger väl på?

UKM är möjligheternas festival. På riktigt. Allt är faktiskt möjligt. Scenen, galleriet och utrymmet är ditt, fyll det
med vad du vill! Kanske med...
...dans-foto-poesi-film-pyssel-akrobatik-funktionärskap-slöjdskate-cirkus-skulptur-motivlackering-performance-serieteckning-musikal-måleri-animering-dj-arrangörskap-konstgraffiti-blomsterbindning-design-buktaleri-magi-breakdancetextil-cosplay-sport-balett-smyckestillverkning-teater-virkningjonglering-datorspel-mim-vj-spoken word-smide-mode-standup-text-musik… eller nåt helt annat.

Tänk stort, kultur kan vara vad som helst!

Ung Kultur Möts - så här funkar det

En lokal UKM-festival arrangeras gemensamt av Bengtsfors, Dals Eds och Åmåls kommun den 1 april på Odéon i Bengtsfors. På lokalfestivalen får alla vara med. En urvalsgrupp utser sedan de scenkonstnärer och konstutställare som får representera er lokalfestival på UKM Regionfestival.

De lokala UKM-festivalerna arrangeras i kommuner över hela Västra Götaland och hålls mellan februari och april.

Anmälan till lokala UKM-festivalen

Du som är mellan 13-20 år är välkommen att delta vid vår UKM festival den 1 april. Anmäl dig via länken här nedan senast den 25 mars.

Anmäl dig på ukm.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

UKM Regionfestival

De som går vidare från lokalfestivalen deltar i regionfestivalen i Nödinge/Ale den 20-21 maj. Det blir festival i dagarna två med arrangörer, funktionärer, scenkonstnärer och konstutställare från hela Västra Götaland.

UKM Riksfestival

De som går vidare från regionfestivalen deltar sedan i UKM riksfestival i Västerås/Västmanland den18-21 juni. Riksfestivalen är en festival där UKMdeltagare från hela Sverige möts! Några funktionärer, scenkonstnärer och konstutställare får åka dit och representera Västra Götaland på UKM Riksfestival.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 16 mars 2017
Sidan publicerad av: Sofia Magnusson