Vill du veta mer om hur man gör affärer i Norge?

Bild

Missade du seminariet Affärer i Norge som arrangerades 19 maj? Då kan du få hjälp med dina frågeställningar hos Grensetjänsten.  

Det var fullt hus på seminariet som satte fokus på 'Affärer i Norge' i Dals-Eds kommun. Den 19 maj samlade Svinesundskommittén, genom projektet Gränsmöjligheter, tillsammans med Regionalt Exportcenter Västra Götaland samt grannkommunerna Bengtsfors, Dals Ed, Färgelanda och Åmål några av de främsta experterna som delade med sig av sina kunskaper kring export av produkter och tjänster samt etablering. Närmare 70 verksamheter deltog och de fick lyssna på experter som redde ut vad man ska tänka på när man ska sälja varor, tjänster, utföra olika arbeten och skicka personal till Norge.

Hade du inte möjlighet att delta tipsar vi om Grensetjänsten som kan kontaktas för mer information och rådgivning. På Grensetjänstens hemsida samlas all information från olika myndigheter och aktörer på ett och samma ställe. Läs mer här: Grensetjänstenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Skriv ut
Senast uppdaterad: 23 maj 2017
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist