Lagning av vattenläcka i Dals Långed

Under dagen lagar vi en vattenläcka i Dals Långed vid Skogvaktarvägen. Boende på Baldersnäsvägen, Åsavägen, Skogvaktarvägen och Björkebacken kommer att vara utan vatten de närmsta fyra timmarna.  Lagningsarbetet har också gjort att vattnet blivit missfärgat i vissa fastigheter, det är helt ofarligt.

Stäng meddelande

Hälsa på lika villkor - enkät i din brevlåda

Enkät framsida

Folkhälsomyndighetens enkätundersökning ”Hälsa på lika villkor?” skickas i dagarna ut till nästan 75 000 västragötalänningar. Har du fått den i din brevlåda? Här finns länkar så du kan fylla i den på webben.

Vartannat år genomför Folkhälsomyndigheten enkätundersökningen riktar sig till befolkningen i åldrarna 16-84 år. Enkäten syftar till att ta reda på hur befolkningen mår och att följa förändringar i hälsa över tid. Resultaten används därefter i planeringen av folkhälsoinsatser i länet för att främja hälsa och förebygga ohälsa. Västra Götalandsregionen (VGR) i samarbete med Göteborgs Stad deltar i år med ett utökat urval. I år skickas enkäten till nästan 75 000 västragötalänningar. Du kan besvara enkäten antingen via pappersenkäten du får i brevlådan eller via webben.

VGR har tagit fram en webbsida med information om enkäten, resultat från tidigare år och en sida med ”Frågor och svar”:

www.vgregion.se/folkhalsoenkatenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 mars 2018
Sidan publicerad av: Niklas Eriksson