Årets byggprojekt

Finns det någon byggnation som du tycker är särskilt värd att uppmärksamma? Tveka då inte att nominera den till tävlingen Årets Byggprojekt. Det kan vara ditt eget projekt eller någon annans.

Du kan nominera en ny byggnad, en tillbyggd, ombyggd eller renoverad byggnad. Det kan exempelvis vara en nybyggnation som är särskilt arkitektoniskt intressant, en renovering som inneburit att man tagit tillvara på gamla byggnadstraditioner, en ombyggnad som ändrat intrycket av en byggnad eller helt enkelt en fin tillbyggnad.

Kraven för att nominera är att byggprojektet ska vara färdigställt mellan 1 juni 2017 och 31 maj 2018 samt att byggnaden ska ligga i Bengtsfors kommun. Senast den 1 juni vill vi ha din nominering. Använd formuläret nedan. Om du hellre vill skicka in din nominering går det bra till adress längst ner på sidan.Observera att de foton du skickar in kan komma att publiceras på Bengtsfors kommuns hemsida i samband med att vi informerar om vinnarna/prisutdelningen.

Kontaktuppgifter till mig som nominerar
User information
Årets byggprojekt

Bengtsfors kommuns intention är att varje år dela ut ett pris till årets byggprojekt. Syftet med priset är att uppmärksamma byggnationer med hög kvalitet i såväl utformning som utförande och som bidrar till en god bebyggd miljö. Priset består av ett diplom och 5 000 kronor som delas ut på kommunfullmäktiges möte den 20 juni 2018. Juryn som utser vinnaren består av ledamöterna i myndighetsnämnden.

Kontakt

Hanna Berndtsson
Byggnadsinspektör
0531-52 61 25
hanna.berndtsson@bengtsfors.se

Samhällsbyggnadsenheten
Box 14
666 21 Bengtsfors
samhallsbyggnad@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 maj 2018
Sidan publicerad av: Anna Sandström