Bengtsfors kommun uppvaktade kanalen med renoverat slussområde

Bild

Styrelseledamot Johnny Stücken och vice ordförande Göran Persson tillsammans med Dalslands kanals ordförande Lars-Göran Ljunggren tittar på det gåvobrev som överräcktes till kanalen från Bengtsfors kommun. Foto: Sofia Magnusson

Nu är området vid slussen i Bengtsfors renoverat och överlämnat till Dalslands kanal som jubileumsgåva. Det har genomförts markarbete och andra förbättringar för att få till ett trevligare och mer parklikt område till nytta för såväl boende som besökare.

Vid en ceremoni den 1 juni överlämnades gåvan formellt till Dalslands Kanal. Senare samma dag kommer slussområdet att invigas av kommunfullmäktiges ordförande Jan Leander och kanaldirektör Benny Ruus. Bengtsfors musikkår kommer att spela och vi bjuder på lättare förfriskningar.

Bilder från området

Skriv ut
Senast uppdaterad: 1 juni 2018
Sidan publicerad av: Sofia Magnusson