Enhetschef inom vård och omsorg

Vi behöver dig till Stöd och service, LSS-enheten, välkommen med din ansökan senast .

Det här är vi

På LSS-enheten bidrar vi till att ge andra människor ett bra liv, vad kan vara viktigare? Inom vår verksamhet finns gruppbostäder som är bemannade dygnet runt, en del av våra brukare bor hemma och har då istället personlig assistans i hemmet. Vi har även korttidsplatser där vi tar emot både barn och vuxna samt dagliga verksamheter där våra brukare har sitt arbete. Vårt mål är att personer med funktionsnedsättning ska ha möjlighet att leva som andra i enlighet med lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS).

Ditt jobb är viktigt

Inom vård, omsorg och IFO bemöter vi och hjälper vi våra brukare med olika saker dagligen, vi spelar en stor roll i deras vardag. Det innebär att du är chef för en verksamhet med krav på hög kvalitet och gott bemötande. Vi tror att ett närvarande ledarskap med en vilja att skapa förtroenden är en förutsättning för utveckling och bra arbetsmiljö. Din kompetens är inriktad på ett intresse av att leda verksamheten utifrån uppställda mål- och verksamhetsplaner som ska brytas ner till medarbetarnivå. Förutom personalen har du såväl budget- som verksamhetsansvar. I det dagliga arbetet har du ansvar för schemaläggning och bemanning. Du har många olika samarbeten, såväl externa och interna, möten med olika människor ligger dig varmt om hjärtat. Organisatoriskt är du direkt underställd verksamhetschef och ingår i ledningsgruppen för stöd och service. I ledningsgruppen arbetar vi tillsammans, sju chefer, med strategiska frågor och utveckling.

Det här är du

Dina utmaningar i arbetet är att fatta beslut, vara drivande och ha uthållighet, därför krävs mod, tålamod och att du är trygg i dig själv. Om du tidigare har arbetat som chef inom stöd och service, vård och omsorg eller IFO, ser vi det som en merit. I ditt arbete är det viktigt att du är tydlig och samtidigt lyhörd för andras synpunkter. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt ha datavana från olika system. Välkommen till oss!

Kompetenskrav

Relevant högskoleutbildning, exempelvis sociala omsorgslinjen, sjuksköterska eller socionom. Erfarenhet av arbetsledning, självständigt budgetarbete och förmåga att koppla budget till ekonomistyrning. Kunskaper om gällande lagstiftning inom området och arbetsrättsliga lagar.

Vi gillar olika!

Våra medarbetares varierande erfarenheter, kompetenser och perspektiv ger oss möjlighet att utvecklas. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund på våra arbetsplatser och välkomnar en mångfald av sökande.

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

100 procent

Tillträde

Snarast efter överenskommelse

Lön

Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval.

Referensnummer och ansökningsdatum

Referensnummer

100/22

Sista ansökningsdatum


Offentlig handling

Observera att vi som kommun omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Kontakt

Marcus Lindell
Verksamhetschef stöd och service
0530-181 54
marcus.lindell@bengtsfors.se

Olle Vister, Vision
0531-52 65 21

Viktigt på riktigt

Att arbeta hos oss innebär att sätta medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna. Vårt jobb och våra insatser har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du cirka 750 jobbarkompisar. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun ligger i Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad. Ungefär 10 000 personer bor och trivs här. Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+.

Här kan du läsa mer om kommunen, hitta länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Foto: Niklas Eriksson

Tack men nej tack!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 december 2022
Sidan publicerad av: Anna Sandström