1:e behandlingssekreterare

Vi behöver dig till IFO - öppenvård, välkommen med din ansökan senast .

Det här är vi

Mellerud och Bengtsfors kommuner tänker nytt för att lösa framtidens kompetensförsörjning och säkra socialtjänstens utvecklingsarbete! Sedan hösten 2021 har kommunerna en gemensam styrning och ledning av det sociala området. Verksamheten leds av en gemensam socialchef och delas in i fem områden; individ och familjeomsorg, vård och omsorg boende, vård och omsorg, stöd och service (LSS och socialpsykiatri) samt stab och administration. Genom samarbetet skapas möjligheter att dela både chefstjänster och specialistkompetenser på ett sätt som blir fördelaktigt för båda kommunerna. Det finns en stor nytta med samarbetet då många frågor kopplade till kvalitetsutveckling och kvalitetsledningssystem är likartade i kommunerna, särskilt på en övergripande nivå.

Vi arbetar enligt devisen ”Vi är i framkant och har en unik samverkan där individen alltid är i centrum”. Vi arbetar nära våra brukare som kan vara äldre, funktionsnedsatta, personer med behov av försörjningsstöd eller missbruksproblem etc. Inom området har vi många kontakter med och ett stort ansvar mot våra invånare. Ramen för vår verksamhet styrs av lagstiftning, därutöver drivs vi av att tillgodose de behov våra medborgare och brukare önskar. Vi verkar för en kultur som möjliggör lärande och kontinuerlig förbättring och utveckling. Vår värdegrund är tydlig vad gäller att arbeta utifrån en helhetssyn samt att ständigt tydliggöra vårt uppdrag för våra medarbetare och våra brukare. Det tycker vi är viktigt!

Varmt välkommen att bli en del av oss!

Ditt jobb är viktigt

Som 1:e behandlingssekreterare har du har en arbetsledande funktion och kommer att stödja medarbetarna i öppenvården i deras dagliga arbete genom att fördela ärenden, vägleda dem genom ärendehandledning etc. Du har även en viss kontrollfunktion i kvalitet- och ledningssystemet genom egenkontroller tillsammans med enhetschef. I tjänsten ingår även att verksamhetsutveckla enheten och representera öppenvården i olika samverkansforum.

Det här är du

Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Du kan ha en bakgrund som exempelvis behandlingssekreterare eller liknande. Som 1:e behandlingssekreterare behöver du vara bra på att samarbeta samt vara van vid att arbeta självständigt och kunna leda och fördela arbetet till medarbetarna i öppenvården. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kompetenskrav

  • Socionomexamen eller annan högskoleutbildning som är lämplig för uppdraget

Körkort klass B är ett krav

Vi gillar olika!

Våra medarbetares varierande erfarenheter, kompetenser och perspektiv ger oss möjlighet att utvecklas. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund på våra arbetsplatser och välkomnar en mångfald av sökande.

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

100 procent

Tillträde

Snarast efter överenskommelse

Lön

Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval.

Referensnummer och ansökningsdatum

Referensnummer

11/23

Sista ansökningsdatum


Utdrag ur belastningsregistret

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Offentlig handling

Observera att vi som kommun omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Kontakt

Monica Backman
Enhetschef Öppenvårdsenheten Individ- och familjeomsorgen
0531-52 65 18
monica.backman@bengtsfors.se

Olle Vister, Vision
0531-52 65 21

Viktigt på riktigt

Att arbeta hos oss innebär att sätta medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna. Vårt jobb och våra insatser har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du cirka 750 jobbarkompisar. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun ligger i Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad. Ungefär 10 000 personer bor och trivs här. Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+.

Här kan du läsa mer om kommunen, hitta länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Bengtsfors gästhamn, foto: Sofia Magnusson

Tack men nej tack!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 mars 2023
Sidan publicerad av: Anna Sandström