Poolkock

Arbetsplats: Måltidsenheten. Sista ansökningsdatum: 2023-12-31

Det här är vi

Kostpersonalens målsättning är att ge alla matgäster en god, varierande och näringsrik måltid, framställd av bland annat svenska, närproducerade och rättvisemärkta råvaror. Vi söker nu dig som är serviceinriktad och har stort intresse för goda måltider. Måltidsenheten består av 14 kök i tätorten och på landsbygden, varav 8 är produktionskök.

Ditt jobb är viktigt

Kraven på en poolkock är höga då du måste kunna varje köks arbetsuppgifter och rutiner såsom t.ex. varubeställningar och egenkontrollsarbete. Ditt arbete kommer att utföras på samtliga 14 köksenheter då grunden för tjänsten är att täcka upp för kollegor vid sjukdom och andra ledigheter. Det är därför viktigt att du är flexibel med var ditt arbete ska utföras och snabbt kan ställa om från rutinerna i ett kök till dem i ett annat. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten.
Arbetsuppgifter är tillagning av samtliga måltider och tillbehör samt specialkost, salladsberedning, egenkontrollarbete, beställningar, servering, disk- och städarbete samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter i ett storkök.

Det här är du

Vi söker dig som har 3 års restaurang- och storhushållsutbildning, och minst 2 års erfarenhet inom yrket. Dessutom har du utbildning i allergi/specialkoster samt utbildning i HACCP.
Du har kunskap och intresse för goda och näringsriktiga måltider där gästen och måltidsmiljön står i centrum. Vi arbetar med hållbara måltider och med att minska matsvinnet, så det är viktigt att du är miljömedveten. Du kan arbeta både självständigt och arbeta i grupp, du arbetar effektivt och är kundorienterad med en utpräglad känsla för service. Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande gentemot matgästerna.
Du tar ansvar för ditt uppdrag och är duktig på att organisera och planera ditt arbete. Vidare har du god kommunikativ förmåga, är lojal och har lätt för att samarbeta och komma överens med andra människor.
Grundläggande datakunskap i Office-programmen, erfarenheter av kostdataprogrammet Matilda samt goda hygienkunskaper är förutsättningar för tjänsten.
Du talar, förstår och kan läsa svenska.
B-körkort och tillgång till egen bil
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kompetenskrav

  • Gymnasieutbildning

Körkort klass B samt tillgång till egen bil är ett krav

Vi gillar olika!

Våra medarbetares varierande erfarenheter, kompetenser och perspektiv ger oss möjlighet att utvecklas. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund på våra arbetsplatser och välkomnar en mångfald av sökande.

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas

Sysselsättningsgrad

100 procent

Tillträde

Efter överenskommelse

Lön

Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.

Förutsättningar för anställning

Anställning kommer att ske under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Välkommen med din ansökan!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval.

Referensnummer och ansökningsdatum

Referensnummer

119/23

Sista ansökningsdatum


Utdrag ur belastningsregistret

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Offentlig handling

Observera att vi som kommun omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Kontakt

Carina Nisén
Kostchef
0531-52 61 38
carina.nisen@bengtsfors.se

Kommunal
0531-52 60 72

Viktigt på riktigt

Att arbeta hos oss innebär att sätta medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna. Vårt jobb och våra insatser har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du cirka 750 jobbarkompisar. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun ligger i Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad. Ungefär 10 000 personer bor och trivs här. Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+.

Här kan du läsa mer om kommunen, hitta länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Foto: Niklas Eriksson

Tack men nej tack!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 november 2023
Sidan publicerad av: Annica Waldebro