Kock

Arbetsplats: Måltidsenheten. Sista ansökningsdatum: 2024-04-26

Det här är vi

På måltidsenheten ansvarar vi för tillagning och servering av mat till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg, vi finns på alla orter i kommunen med totalt 14 kök varav åtta är tillagningskök. Vi är drygt 30 medarbetare. Måltidsenheten tillhör, organisatoriskt, det tekniska området som är ett av Bengtsfors kommuns fyra verksamhetsområden. Inom det tekniska området finns många olika verksamheter och kompetenser vilket gör det till en lärorik och utvecklande arbetsplats. Måltidsenheten har ett nära samarbete med övriga Dalslandskommuner och Säffle i arbetet med upphandlingar och kring gemensamma måldokument. Vi strävar efter att laga mat från grunden, använda ekologiska och svenska råvaror samt handla lokala livsmedel. Vi jobbar aktivt med klimatmål 2030, både på måltidsenheten och i kommunen. Vi följer löpande upp mål kring svinn, koldioxidutsläpp etc. För oss är det viktigt med kontinuerligt utvecklingsarbete och delaktighet för att uppnå goda resultat som vi kan stå för.

Ditt jobb är viktigt

Som kock ansvarar du för att planera, köpa in och laga den mat som dagligen serveras våra skolelever, förskolebarn och äldre. Du har också ansvar för specialkost och att arbeta efter fastslagen egenkontroll. Att arbeta som kock är omväxlande och du har ofta flera saker på gång samtidigt.

Det här är du

Att arbeta i ett kök kräver att du har lätt för att samarbeta med andra och ha flera saker på gång samtidigt. Om du har arbetat inom restaurang eller storhushåll tidigare är det meriterande. Du behöver vara kunnig inom livsmedelshygien och alla förekommande specialkoster. Du ska vara serviceinriktad då du möter många olika människor i ditt arbete. Att ge våra gäster ett gott bemötande är viktigt för oss. Datavana är ett krav eftersom varubeställningar görs digitalt. Vi jobbar med kostdataprogrammet Matilda, erfarenhet från detta är därför meriterande. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Som anställd på vår kostenhet måste du vara beredd på att arbeta i andra kök än det du är stationerad i. Välkommen med din ansökan!

Kompetenskrav

  • Kock på gymnasienivå eller annan likvärdig utbildning.

Vi gillar olika!

Våra medarbetares varierande erfarenheter, kompetenser och perspektiv ger oss möjlighet att utvecklas. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund på våra arbetsplatser och välkomnar en mångfald av sökande.

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas

Sysselsättningsgrad

100 procent

Tillträde

Efter överenskommelse

Lön

Individuell lönesättning tillämpas

Förutsättningar för anställning

Anställning kommer att ske under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Välkommen med din ansökan!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval.

Referensnummer och ansökningsdatum

Referensnummer

29/24

Sista ansökningsdatum


Utdrag ur belastningsregistret

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Offentlig handling

Observera att vi som kommun omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Kontakt

Josefin Bäckström
Kostsamordnare, Måltidsenheten
0531-52 61 39
josefin.backstrom@bengtsfors.se

Kommunal
0531-52 60 72

Viktigt på riktigt

Att arbeta hos oss innebär att sätta medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna. Vårt jobb och våra insatser har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du cirka 750 jobbarkompisar. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun ligger i Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad. Ungefär 10 000 personer bor och trivs här. Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+.

Här kan du läsa mer om kommunen, hitta länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Foto: Niklas Eriksson

Tack men nej tack!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 4 april 2024
Sidan publicerad av: Annica Waldebro