Har du ett företag i besöksnäringen och behöver rekrytera nya medarbetare?

Turistrådet Västsveriges ha skapat en hemsida där du hittar samlad information och inspiration om hur du kan gå tillväga för att rekrytera personal.

Samlingssida för kompetensförsörjning inom besöksnäringen

På hemsidan www.turistradet.com/kompetensforsorjning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du verktyg, information och aktuella satsningar för dig som behöver rekrytera personal. Här hittar du även hänvisningar till stöd och hjälp som finns att tillgå i rekryteringsprocessen.

Tips!

Rekryteringskampanj

Nu kan du som är arbetsgivare inom besöksnäringen i Västsverige och är ansluten till Hållbarhetsklivet kan ladda upp dina jobbannonser som publiceras på www.vastsverige.com/jobb  Länk till annan webbplats. Sajten kommer spridas i olika kanaler med start omkring v10, eller så snart vi har tillräckligt mycket annonser på sidan. Mer info och formulär för din annons Länk till annan webbplats.

Välkommen till Rekryteringsträff i Uddevalla den 29 mars

Turistrådet, Arbetsförmedlingen, Visita Västra och Fyrbodals Kommunalförbund arrangerar den 29 mars en rekryteringsträff mellan arbetsgivare och intresserade kandidater. Eventet är öppet företag i Västsverige som är anslutna till Hållbarhetsklivet och/eller medlemmar i Visita. Mer info och anmälan Länk till annan webbplats.

Hållbarhetsklivet

Vill du veta mer om hur du ansluter dig till Hållbarhetsklivet, och vad det innebär, så finns mer information här Länk till annan webbplats.

Mer information:

Linda Sturk

Turistrådet Västsverige

031-818305

linda.sturk@vastsverige.com

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
0531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 februari 2022
Sidan publicerad av: Crister Blüme