Har du behov av extrapersonal?

Illustration: Sofia Magnusson

Visste du att enheten för arbete och integration på Bengtsfors kommun kan hjälpa dig att hitta rätt kompetens och flexibla lösningar på dina bemanningsbehov vare sig det gäller behov av extra-, säsongs- eller fastanställd personal?

Vi är jättenöjda med den snabba och flexibla hjälp vi fick när vi hastigt fick behov av extrapersonal som packar och levererar varor. Vi hade extrapersonal på plats redan efter ett par dagar berättar Ingela André på ICA Optimisten i Gustavsfors som med anledning av pandemin snabbt fått en kraftig ökning av antalet hemleveranser.

Rekryterarna på enheten för arbete och integration arbetar aktivt för att matcha både företagens och de kommunala verksamheternas bemanningsbehov med de kompetenser som finns bland arbetssökande. Det kan gälla allt från att extrapersonal behövs under pandemin, till säsongstoppar eller att du har behov av fastanställd personal.

Det finns en fantastisk kompetensresurs i våra arbetssökande och vi kan med vår personliga kännedom effektivt och med kort varsel hjälpa er hitta den personal ni söker berättar Madeleine Westerström och Bachir Sulaiman, båda rekryterare på enheten för arbete och integration.

Kontakta oss för hjälp

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig eller har du ett bemanningsbehov, kontakta enheten för arbete och integration, där hjälper rekryterarna Bachir Sulaiman och Madeleine Westerström dig.

Bachir Sulaiman

Madeleine Westerström

Bachir Sulaiman
Arbetsmarknadssekreterare
0531-52 70 73
bachir.sulaiman@bengtsfors.se

Madeleine Westerström
Arbetsmarknadssekreterare
0531-52 70 63
madeleine.westerstrom@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 maj 2020
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist