Inbjudan till Tillverka i Trä

Driver du ett företag inom den träbaserade bygg-, inrednings- och möbelbranschen? Nu finns möjlighet att ansluta till projektet Tillverka i Trä. Med hjälp av kunskap och teknik driver projektet utvecklingsarbeten i ett nätverk med företag, akademi samt forskning och utveckling. Målet är att bygga kompetens, nätverk och miljöer för utveckling, test och demo inom tillverkning, design och produktutveckling.

Tillverka i trä är en kraftsamling från träbyggnadsbranschen och den träbaserade inredningsindustrin. Projektet syftar till att ta vara på den kompetens som finns inom produktion, automation och digitala system. Så att företag som jobbar med trähusbyggnation, inredning och design ska kunna utvecklas, med nya lösningar och smartare processer. Vill du vara med eller vill du veta mer läs mer här Välkommen att medverka i projektet Tillverka i Trä. Länk till annan webbplats.

Projektet Tillverka i trä drivs av Innovatum Science Park, Högskolan Väst, Stenebymiljön, Göteborgs universitet (HDK-Valand), Fyrbodals kommunalförbund och Johanneberg Science Park. Dessutom deltar en mängd företag inom automation, bygg, inredning, design och möbeltillverkning. Läs mer om Tillverka i trä Länk till annan webbplats.

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
0531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 november 2023
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist