Företagarhjälpen Fyrbodal

Företagarhjälpen är en kostnadsfri rådgivningstjänst för dig som driver företag i hela Fyrbodalsregionen och som påverkas av Corona-pandemins konsekvenser. Det kommer nya insatser och stödpaket kontinuerligt och det är svårt att hålla sig uppdaterad. På Företagarhjälpen får du rådgivning och vägledning med allt från stöd till ekonomi, juridik och personal.

Situationen för många branscher är tuff och osäkerheten påtaglig. Det är därför vi har initierat Företagarhjälpen Fyrbodal. När du ringer telefonnummer 010-252 07 10 kommer du till en professionell företagsrådgivare som hjälper dig att få svar på frågor och som du kan vända dig till med funderingar för att få vägledning.

Det kan till exempel handla om hur regeringens stödpaket och folkhälsomyndighetens nya förordningar påverkar ekonomi, juridik och personal i just ditt företag. Eftersom olika myndigheter arbetar intensivt just nu och det kommer nya insatser och stödpaket kontinuerligt kan det som företagare vara svårt att hålla sig uppdaterad.

Företagarhjälpen Fyrbodal drivs av Fyrbodals kommunalförbund tillsammans med Coompanion, Drivhuset, Nyföretagarcentrum, Almi Väst, Support Group Network och IUC Väst. De är alla är proffs på att hjälpa små och medelstora företag.

Varmt välkommen att ringa vardagar kl 9 – 12, på telefon 010-252 07 10.

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
0531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 april 2020
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist