Webbinarium 8 oktober - Analys och utvärdering av produktionsförändringar

Inbjudan till event

Bild: Tillverka i trä

Missa inte Tillverka i Trä's webbinarium 8 oktober där RISE presenterar en modell för analys och hantering av produktionsförändringar utifrån ett människa-teknik-organisation-perspektiv. Webbinariet riktar sig till ansvariga och medarbetare inom produktionsutveckling, automation och robotisering samt arbetsmiljö.

Webbinarium om analys och hantering av produktionsförändringar

Webbinariet ger en inblick i MTO-perspektivet (Människa – Teknik – Organisation), en beskrivning av ett arbetssätt för att arbeta förebyggande samt en genomgång av grundläggande lagstiftning inom området.

Innehållet bygger bland annat på material som har tagits fram i P2030-projektet ”Lågvolym Högmixproduktion” och MTO-material inom projekt knutet till Chalmers testbädd.

Presentatör: Caroline Jarebrant, RISE
Bisittare: Magnus Widfeldt, RISE

Webbinariet är kostnadsfritt.

Läs mer och anmäl dig här till webbinariet torsdag 8 oktober klockan 10:00 - 11:30länk till annan webbplats

Om Tillverka i trä

Tillverka i trä är en kraftsamling från träbyggnadsbranschen och den träbaserade inredningsindustrin. Projektet syftar till att ta vara på den kompetens som finns inom produktion, automation och digitala system. Så att företag som jobbar med trähusbyggnation, inredning och design ska kunna utvecklas, med nya lösningar och smartare processer.

Projektet Tillverka i trä drivs av Innovatum Science Park, Högskolan Väst, Stenebymiljön, Göteborgs universitet (HDK-Valand), Fyrbodals kommunalförbund och Johanneberg Science Park. Dessutom deltar en mängd företag inom automation, bygg, inredning, design och möbeltillverkning. Läs mer om Tillverka i trälänk till annan webbplats

Skriv ut
Senast uppdaterad: 24 september 2020
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist