Högskolan Väst erbjuder uppdragsutbildningar till företag

Bild: Högskolan Väst

Nu kan du som är arbetsgivare kompetensutveckla din personal genom Högskolan Väst olika färdiga flexibla uppdragsutbildningar. Utbudet omfattar allt från produktionsteknik till ledarskap och IT. I mars startar kursen "Att organisera och leda verksamheter" som riktar sig till blivande och nya chefer i näringsliv och offentlig sektor.

Högskolan Väst erbjuder uppdragsutbildningar till företag som är juridiska personer (inte enskild firma). Det finns både färdiga kurser och program men också möjlighet att skräddarsy efter ditt företags behov. Du kan läsa mer här om Högskolan Västs komptensutveckling och uppdragsutbildningar för företaglänk till annan webbplats

Kursen "Att leda och organisera verksamheter" startar i mars 2021

I det här ledarskapsprogrammet som riktar sig till blivande och nya chefer får du möjlighet att utveckla din ledarskapsförmåga samt få förståelse för ledarskapets möjligheter och villkor i förhållande till områden som är centrala i ledaruppdraget. Områden som behandlas är organisation och ledarskap, projektledning, ekonomi och arbetsrätt. Läs mer i länken nedan samt se kortare filmer om ledarskapsprogrammet.

Information om utbildningar inom fler utbildningsområden

I nedan länkar kan du läsa mer om Högskolan Väst uppdragsutbildningar inom flera olika områden:

Kontakta gärna Högskolan Väst för mer information, du hittar kontaktuppgifter via ovan länkar.

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
+46(0)531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 22 oktober 2020
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist