Utökade rådgivningstider för Företagarhjälpen Fyrbodal

Med anledning av den ökade smittspridningen i samhället och skärpta restriktioner utökar Företagarhjälpen Fyrbodal sina rådgivningstider. Företagarhjälpen är en kostnadsfri rådgivningstjänst för dig som driver företag i hela Fyrbodalsregionen och som påverkas av pandemins effekter. Hos Företagarhjälpen får du kostnadsfri rådgivning av professionella företagsrådgivare vid allt från akut kris till frågor om hur pandemin påverkar ekonomi och personal.

Nu utökas rådgivningstiderna för Företagarhjälpen i Fyrbodal

Företagarhjälpen är en kostnadsfri rådgivningstjänst för dig som driver företag i Fyrbodalsregionen och som påverkas av Corona-pandemins konsekvenser. Situationen för många branscher är tuff och osäkerheten påtaglig. Det är därför vi kommuner i Fyrbodal via kommunalförbundet initierat Företagarhjälpen Fyrbodal. När du ringer telefonnummer 010-252 07 10 kommer du till en professionell företagsrådgivare som hjälper dig.

Det kan handla om allt från att ditt företag är i akut kris till hur olika stödåtgärder och nya restriktioner påverkar ekonomi, juridik och personal i just ditt företag. Eftersom olika myndigheter arbetar intensivt och det löpande kommer ny information kan det som företagare vara svårt att hålla sig uppdaterad.

Är du orolig för ditt företag, vill du ha vägledning om hur du kan överbrygga pandemins effekter, har du frågor om stödåtgärder eller är ditt företag i akut kris? Företag som kontaktat Företagarhjälpen upplever att rådgivningen varit värdefull så tveka inte att ta kontakt, säger Bengtsfors kommuns näringslivsutvecklare Jeanette Lindh Svanqvist.

Företagarhjälpen Fyrbodal drivs av Fyrbodals kommunalförbund tillsammans med Coompanion, Drivhuset, Nyföretagarcentrum, Almi Väst, Support Group Network och IUC Väst. De är alla är proffs på att hjälpa små och medelstora företag.

Kontakta Företagarhjälpen Fyrbodal

Företagarhjälpen når du vardagar klockan 09:00 – 10:00 på telefon 010-252 07 10. Vid första kontakten beskriver du ditt behov och tillsammans med företagsrådgivaren tar ni tillsammans fram en plan för fortsättningen.
Läs mer om Företagarhjälpen Fyrbodal Länk till annan webbplats.

Näringslivsinformation med anledning av pandemin

På vår samlingssida hittar du information från myndigheter, statliga och kommunala stöd- och åtgärdspaket, rådgivning och akut hjälp för företag samt annan viktig information med anledning av pandemin.
Klicka här så kommer du till vår samlingssida - Näringslivsinformation med anledning av pandemin Länk till annan webbplats.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 november 2020
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist