Företagserbjudande - accelerera hållbarhetsarbetet 2021

Illustration: Sofia Magnusson

Driver du företag i Bengtsfors kommun, Dalsland eller på annan plats inom Fyrbodal? Vill du accelerera ditt arbete med hållbarhetsfrågor 2021? Nu finns en fantastisk möjlighet att som ett av tio företag i Fyrbodal få en kostnadsfri skräddarsydd insats genom Miljöbrons projekt FyrboTurbo.

FyrboTurbo - accelerera ditt hållbarhetsarbete

Om du och ditt företag deltar i FyrboTurbo så kommer Miljöbron, tillsammans med er, utforma och genomföra en kompetensförsörjningsplan för hållbarhet. Målsättningen är att utveckla er hållbarhetskompetens och att stärka er affärsmodell för framtida utmaningar kopplat till Agenda 2030. Projektet kommer ge er ny kunskap om möjligheter till hållbar utveckling samt även knyta er närmare den kompetens som finns i och utanför Fyrbodalsregionen. Efter projektet kommer företaget vara bättre rustat inom områdena innovation, hållbarhet och kompetensförsörjning.

Mer information om FyrboTurbo

  • Företag som deltar lägger mellan fyra till sex dagar under 2021. Ni behöver utse en person som ansvarar för kontakten med FyrboTurbo och eventuella studenter. Att delta är kostnadsfritt.
  • Mer information om projekt och innehåll hittar du här: FyrboTurbo Länk till annan webbplats.
  • Exempel på ett företag som gått från vision till handling i miljöarbetet hittar du här: FyrboTurbo exempel Länk till annan webbplats.
  • Information om Miljöbron Väst verksamhet hittar du här: Miljöbron Väst Länk till annan webbplats.
  • FyrboTurbo genomförs i samverkan med IUC Väst AB, Drivhuset vid Högskolan Väst, University of Gothenburg, Chalmers University of Technology, Högskolan Väst (University West), University of Borås, Västra Götalandsregionen med flera.

Kontaktuppgifter för information och intresseanmälan

Kontakta David Sjöqvist affärsutvecklare på Miljöbron och projektledare FyrboTurbo för mer information och för att anmäla intresse.
E-post: david@miljobron.se
Telefon: 076-612 17 54

Missa inte denna möjlighet att accelerera ert hållbarhetsarbete!

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
0531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 januari 2021
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist