Enkel väg att starta företag - egenanställning

Illustration: Sofia Magnusson

Har du en affärsidé men har inte riktigt vågat ta steget och startat företag? Med egenanställning kan du börja ta uppdrag, fakturera dina kunder och tjäna pengar utan att starta företag. Ett bra sätt att testa din idé för att kunna starta företag senare! Coompanion Väst kan hjälpa dig att komma igång.

Bli egenanställd

Egenanställning ger dig chansen att utveckla din affärsidé tills du är redo att dra igång ditt egna företag. Som egenanställd kan du i lugn och ro testa och marknadsföra dina idéer, hitta kunder och lära dig mer om att driva företag – utan att starta företag! Du kan enkelt ta uppdrag, fakturera kunder och får en bra chans att testa din affärsidé. Med Coompanions kooperativa egenanställningskoncept Convoy går dessutom all vinst tillbaka till entreprenörerna.

Passar det mig

Convoy är perfekt för dig som vill tjäna extra pengar på ditt intresse, vill testa marknaden eller dig som redan hittat kunder men inte startat företag än. Det passar även föreningar som har kortare uppdrag att erbjuda.

Enkelt att komma igång

I Convoy får du tillgång till utbildningar och kostnadsfri rådgivning. Convoy sköter fakturor, bokföring, moms, betalar ut lön, hanterar skatter och avgifter och ser till att du är försäkrad. Den enda kostnaden för att använda Convoys egenanställningsföretag är 6,5% av fakturerat belopp. All vinst återinvesteras i verksamheten för att avgiften ska kunna bli ännu lägre.

Läs mer om Convoy och kom igång med egenanställning här: Convoy Egenanställning Länk till annan webbplats.

Kontaktuppgifter

Ann Uggla, Verksamhetsledare, Coompanion Väst Länk till annan webbplats.
Telefon: 0705 - 92 90 95
E-post: ann.uggla@coompanion.se

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
0531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 april 2021
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist