Kurs i företagande för kulturföretagare

Bild: Artifex inbjudan till kurs Slowföretagare

Genom projektet Artifex erbjuds du som är kulturföretagare i Bengtsfors kommun, Tibro eller längs med Kinnekullebanan möjligheten att gå den digitala kursen Slowföretagare med Johanna Leymann. Kursen omfattar fyra digitala tillfällen med start 23 augusti. Du kommer få kunskap, struktur, konkreta verktyg och strategier för att ta flera nya steg på din hållbara företagsresa.

Kursen som får dig att gå från vacklande småföretagare till trygg slowföretagare med rak rygg, stort hjärta och balans i livet.

Kursen vänder sig till dig som precis har startat eget men som kanske känner dig mer överväldigad och förvirrad än lugn och trygg i ditt företagande samt till dig som har drivit eget ett tag men känner att du behöver hitta ny energi och infallsvinklar. Kanske jobbar du för mycket och tjänar alldeles för lite?

Det spelar ingen roll var exakt du är i din företagsresa. Inte heller om du skapar produkter eller tjänster. Det enda som spelar roll är att du vill ta steget mot att bli en så bra, stark och trygg företagare som bara möjligt. Hållbarhet är utgångspunkten för allt i denna kurs: personlig, ekonomisk men också såklart miljömässig och social.

Kursen kommer ge dig kunskap, struktur, konkreta verktyg och strategier för att ta flera nya steg på just din företagsresa. Johanna Leymann är din guide på vägen.

Om kursen

Kontaktuppgifter för frågor om anmälan eller upplägg:
Hanne Gustafsson, 076-808 00 14, hanne.gustafsson@artifex.se

Läs mer om Artifex här. Länk till annan webbplats.

Varmt välkommen med din anmälan!

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
0531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 juni 2021
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist