Erbjudande! Nulägesanalys av företag i Bengtsfors och Dalsland

Illustration: Sofia Magnusson

Almi Företagspartner Väst är på plats i Bengtsfors den 26 april och erbjuder företagare i både Bengtsfors kommun och övriga Dalslands kommuner en kostnadsfri nulägesanalys. Nulägesanalysen syftar till att identifiera ditt företags styrkor och tillväxthinder och passar alla företag oavsett skede och storlek. Missa inte detta tillfälle att tillsammans med experter analysera och reflektera kring ditt företags nuläge och framtida utveckling.

Ett möte för att identifiera ditt företags styrkor och tillväxthinder

Almi Företagspartner Väst är på plats i Bengtsfors den 26 april och erbjuder företag i Bengtsfors kommun och övriga Dalslands kommuner att göra en nulägesanalys. Nulägesanalysen är en så kallad Gap-analys. En Gap-analys innebär analys av nuläge, framtid samt de möjligheter och hinder som finns för tillväxt och utveckling.

Under analysen diskuteras allt från ägare, ledning till marknad, sälj, ekonomi och hållbarhet. Syftet med analysen är att hitta de områden där företaget är starkt och de områden som blir tillväxthinder när ett företag vill växa och omsätta mer. Nulägesanalysen passar alla företag oavsett skede och storlek.

Almis nulägesanalys erbjuder en fantastisk möjlighet att tillsammans med experter analysera och reflektera kring nuläge, möjligheter och utmaningar för utveckling och tillväxt. Missa inte detta unika erbjudande, säger Jeanette Lindh Svanqvist näringslivs- och tillväxtutvecklare Bengtsfors kommun

Information och intresseanmälan

Vill du veta mer anmäl ditt intresse via mail till elin.stark@almi.se

Du kan även anmäla dig via den här länken: Nulägesanalys Bengtsfors och Dalsland Länk till annan webbplats.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
0531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 16 mars 2022
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist