Företagarträff: Energieffektivisera ditt företag

Fotograf: Anna Sandström

Välkommen till en företagsträff och workshop med fokus på energieffektivisering 10 november. Träffen arrangeras av IUC Väst, Energikontor Väst och Bengtsfors kommun och vänder sig till dig som är intresserad av att börja eller fortsätta ditt arbete med energieffektivisering på företaget. Energikontor Väst håller i workshopen och kommer sätta fokus på hur du kan påbörja ditt arbete med energieffektivisering och inom vilka områden.

Fokus energieffektivisering 10 november

Välkommen till en företagsträff och workshop där du kommer lära dig mer om de energiutmaningar vi står inför. Du kommer på träffen även få hjälp att identifiera de möjligheter ditt företag har att energieffektivisera.

Träffen genomförs i samverkan med IUC Väst och Energikontor Väst och är en del i Bengtsfors kommuns och Mötesplats Stenebys satsning på omställning till cirkulär ekonomi, RiK Symbios Bengtsfors.

Peter Berg, Energikontor Väst

Gästföreläsare

Dagens program leds av Peter Berg, Energikontor Väst. Peter delar med sig av sin erfarenhet inom energieffektivisering, kunskap om olika energieffektiviseringstekniker och hur de kan implementeras på ett effektivt sätt. Peter kommer att guida och utmana genom de första stegen i energieffektiviseringen och hjälpa dig att identifiera de mest lovande möjligheterna för ditt företag.

Peter har genom sina engagerade och interaktiva presentationer inspirerat många företag att ta itu med sina energiutmaningar och göra betydande framsteg mot hållbarhet och kostnadsbesparingar.

Om företagarträffen

Praktiskt

Agenda

  • 08:30 - 09:00 Kaffe och macka
  • 09.00 – 10.30 Var börjar man sitt arbete med energieffektivisering och vilka områden?
    Vi går igenom olika begrepp för att förstå skillnaden mellan baslast, normallast och topplast med mera.
  • 10.30 – 10.45 Paus
  • 10.45 – 11.45 Workshop
    Vi delar erfarenheter och ger varandra tips.
  • 11.45 – 12.00 Summering och avslut

Varmt välkommen!

RiK Symbios Bengtsfors

I projektet Resurseffektiva och inkluderande kommuner genom symbios (RiK Symbios Bengtsfors) gör Bengtsfors kommun och Mötesplats Steneby en stor satsning på omställning till cirkulär ekonomi tillsammans med det lokala näringslivet, Chalmers Industriteknik och Fyrbodals kommunalförbund.
Här kan du läsa mer om satsningen: RiK Symbios Bengtsfors

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
0531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 september 2023
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist