Allas ansvar att förhindra smittspridning

Regeringen och landets myndigheter är tydliga i sitt budskap – alla individer har ett gemensamt ansvar för att förhindra smittspridningen av Coronaviruset i samhället. Här har vi samlat råd och rekommendationer på vad du bör, kan och får göra. 

Stäng meddelande
  • Startsida
  • / Nyhetsarkiv
  • / Första omgången studerande diplomerade enligt vård- och omsorgscollege

Första omgången studerande diplomerade enligt vård- och omsorgscollege

Den 13/9 hade vuxenutbildningen sin första utdelning av diplom till nio elever som läst Vård och omsorgsutbildning enligt Vård och omsorgscollege riktlinjer.

Det var festligt när vuxenutbildningen hade sin första utdelning av diplom till nio elever som läst vård och omsorgsutbildning enligt vård- och omsorgscolleges riktlinjer. Foto: Niklas Eriksson

Den 13 september hade vuxenutbildningen sin första utdelning av diplom till nio elever som läst vård- och omsorgsutbildning enligt vård- och omsorgscollege riktlinjer.

Vård- och omsorgscollege är certifierad samverkan mellan arbetsgivare, fackliga organisationer och utbildningar som tillsammans skapar attraktiva och moderna verksamheter med hög kvalité. Här kan du läsa mer om samverkan i vård- och omsorgscollege.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 november 2019
Sidan publicerad av: Sofia Magnusson