Allas ansvar att förhindra smittspridning

Här finns rekommendationer om vad du bör, kan och får göra beroende på ålder och om du är sjuk eller inte. Regering och myndigheter är tydliga i sitt budskap – alla har ett gemensamt ansvar för att förhindra smittspridningen av Coronaviruset. 

Stäng meddelande

Hemestra i påsk!

Många familjer har sett fram emot resor under påsklovet eller att samlas med långväga vänner och familj till påsk. När planerna inte är genomförbara förstår vi att det finns en besvikelse hos många.

Samtidigt som det är tråkigt med alla inskränkningar har vi ett personligt ansvar att vara rädda om oss själva och varandra.

Har du fått dina planer inställda?

För våra företag och framför allt de inom besöksnäringen är det här en tuff tid när människors resande är starkt begränsat. Har du fått dina planer inställda eller är du sugen på att se dig omkring har du nu ett gyllene tillfälle att uppleva vad Bengtsfors kommun har att erbjuda och samtidigt hjälpa våra företag genom att semestra på hemmaplan, hemestra med andra ord!

Erbjudanden från lokala besöksnäringen under påskhelgen och påsklovet

Vandringsleder och naturreservat

Många kommer till vår kommun och vårt landskap för att besöka vår natur. Ett bra sätt att göra det på är förstås att ta med sig en egen picknick-korg och gå en vandringsled eller ströva runt i något av våra vackra naturreservat.

Foto: Roger Borgenlid

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 april 2020
Sidan publicerad av: Sofia Magnusson