Allas ansvar att förhindra smittspridning

Här finns rekommendationer om vad du bör, kan och får göra beroende på ålder och om du är sjuk eller inte. Regering och myndigheter är tydliga i sitt budskap – alla har ett gemensamt ansvar för att förhindra smittspridningen av Coronaviruset. 

Stäng meddelande

Första spadtaget för bygget av Björkdungen

Första spadtaget för bygget vid Björkdungen avklarades av (från vänster) Per Jonsson, styrelseledamot i Bengtsforshus AB, Stig Bertilsson, kommunstyrelsens ordförande, Peter Andersson, VD i Sven Johansson Bygg AB, Ulf Nelson, ordförande Bengtsforshus AB, Pär Nilsson, VD i Bengtsforshus AB samt Sten-Åke Jansson, vice ordförande i Bengtsforshus AB. Foto: Sofia Magnusson

Nu har första spadtaget tagits för bygget Björkdungen i Bengtsfors. Delar av Bengtsforshus styrelse tillsammans med bolagets VD samt kommunstyrelsens ordförande och VD för byggbolaget Sven Johansson Bygg AB deltog vid det cermoniella första spadtaget.

Bygget kommer att dra igång i början av juli månad och som vi tidigare är det Sven Johansson Bygg AB som är totalentreprenör. Enligt planen så kommer bygget att stå klart någon gång efter sommaren 2021.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 juli 2020
Sidan publicerad av: Sofia Magnusson