Anna Hjelmberg ny kultur- och fritidschef

Anna Hjelmberg. Foto: Sofia Magnusson

Den 16 november har vi åter en kultur- och fritidschef i kommunen. Då börjar Anna Hjelmberg sin anställning hos oss.

Anna kommer senast från en anställning som turismutvecklare i Åmåls kommun och har en civilekonomisk examen inom marknadsföring.

På sitt jobb i Åmåls kommun har Anna drivit olika besöksnäringsprojekt, varit evenemangskoordinator, utvecklingsledare och övergripande ansvarig för turismen i kommunen. Rollen har inneburit samarbete med företag, föreningar, företag internt i kommunen och externt i Dalsland, Värmland och runt Vänern.

Jag ser fram emot att jobba utvecklande tillsammans med medarbetare, föreningar och andra intressenter. Jag tycker det ska bli kul att få sätta min prägel på jobbet och ser fram emot att ta nästa kliv i karriären genom att bli kultur- och fritidschef här, säger Anna Hjelmberg.

Anna är bra på att starta upp projekt och få finansiering för dessa. Det känns väldigt bra att valet av Anna gjordes i samstämmighet inom gruppen som jobbat med rekryteringen. Anna Hjelmberg kommer att driva en mångfacetterad verksamhet och jag är övertygad om att hon kommer att göra det på ett bra sätt för både medarbetare, invånare och besökare säger områdeschef Björn Lindeberg.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 juni 2022
Sidan publicerad av: Sofia Magnusson