Årets företagare 2020

Utdelning av pris till årets företag 2020

I samband med en tillställning på Rosellmagasinet den 21 oktober delades priset till Årets företagare 2020 ut. Årets pris gick till Restaurang Rosellmagasinet och ägaren Marinko Aleksic. Priset delades ut av Stephanie Brodeur Flink från företagarna samt Jeanette Lindh Svanqvist och Stig Bertilsson från Bengtsfors kommun.

Varje år delar Företagarna i Bengtsfors ut ett pris till Årets företag, här kan du se tidigare års pristagare.

Motivering till Årets företagare 2020

I drygt 10 år har Marinko Aleksic drivit Restaurang Rosellmagasinet. Under denna tid har han blivit en tydlig Bengtsforsprofil med ett stort kontaktnät. Han har utvecklat sin verksamhet kontinuerligt sedan han tog över den. Det har skett bland annat genom en utbyggnad som möjliggör fler gäster och en ny uteservering - och han har fler planer för framtida utveckling.

Marinko är engagerad i branschen och samarbetar bland annat med Strömkullegymnasiet för att tillgodose framtida behov av medarbetare inom branschen och dela med sig av sin kunskap som krögare.

Marinko är en intensiv person med ett stort hjärta. I hans verksamhet märks det bland annat genom att han kör ut mat till äldre, är delaktig i julbord för ensamma samt stöttar ett flertal evenemang som Idrottsgalan och Kanotmaraton.

Ett bra bemötande, god service och samverkan mellan människor definierar Marinko Aleksic och Restaurang Rosellmagasinet.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 22 oktober 2020
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist