Välkommen till fritidslånet

Genom Fritidslånet vill vi bidra till alla ska kunna ta del av sport- och fritidsaktiviteter genom att låna ut utrustning. Vi samlar in utrustning, renoverar den och lånar ut så att alla kan ha möjlighet till en aktiv fritid samtidigt som vi bidrar till en mera hållbar utveckling.

Utlåning

På Fritidslånet kan du gratis låna din sport -och fritidsutrustning för alla årstider under 14 dagar. I våra hyllor finns bland annat skridskor, skidor, flytvästar, pulkor och tält. Allt är gratis och utrustning finns såväl som för barn som vuxen. På plats finns engagerad och erfaren personal som hjälper dig att prova ut rätt utrustning.

Inlämning av utrustning

Har du utrustning hemma som väntar på att bli använd? Kontakta oss gärna så tar vi emot, rustar vid behov upp och lånar ut. Tillsammans kan vi möjliggöra trevliga sport- och fritidsupplevelser för andra, gammal som ung. Vi tar emot all utrustning som har med fritidsliv att göra.

Öppettider

Måndagar klockan 16.00 -18.00.

Information och kontakt

På sidan www.bengtsfors.se/friditslanet finns samlad information om Fritidslånet. Här nedan hittar du våra kontaktuppgifter. Välkommen till Fritidslånet!

Fritidslånet
fritidslanet@bengtsfors.se
Telefon: 0531-52 73 57
Telefontid måndag klockan 16.00 - 18.00 samt torsdag klockan 14.00 - 16.00

Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 september 2021
Sidan publicerad av: Sofia Magnusson