Festlig invigning av Ekhagshallen

Elin Eliasson klippte invigningsbandet och förklarade Ekhagshallen för invigd. Till sin hjälp hade hon också Vide Amnehagen(Fsk), Sixten Westling(Åk4), Martin Eliasson(Åk2), Alma Westling (Åk1), Lovisa Emanuelsson(Åk5). På bilden syns Martin, Elin och Alma.

Elin Eliasson klippte invigningsbandet och förklarade Ekhagshallen för invigd. Till sin hjälp hade hon också Vide Amnehagen(Fsk), Sixten Westling(Åk4), Martin Eliasson(Åk2), Alma Westling (Åk1), Lovisa Emanuelsson(Åk5). På bilden syns Martin, Elin och Alma. Foto: Sofia Magnusson

Nu är den nya sporthallen vid Ekhagsskolan invigd formellt. Samtidigt blev det också klart att hallen ska heta Ekhagshallen. Det var en festlig invigning med såväl idrottsliga som kulturella inslag på programmet. Elin Eliasson som går i årskurs fyra på Ekhagsskolan klippte bandet och förklarade hallen för invigd. Stig Bertilsson som är kommunstyrelsens ordförande i Bengtsfors guidade publiken och digitala åhörare genom programmet. På programmet fanns såväl lokala föreningar som kulturskolan, musikkåren, folkmusikduon Aigua samt syskonen Hannes och Maja Larsson som visade upp gymnastik och parkour.

Se bilder från invigningen

Här nedan finns foton från lördagens invigning.

Ta del av programmet i efterhand

På grund av rådande restriktioner var publikantalet begränsat, men för att kompensera det så sändes också programmet live via kommunens Facebook-sida. Om du vill titta på sändningen så finns den här.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 juni 2022
Sidan publicerad av: Sofia Magnusson