Hushåll med slamtömning via Ragn-Sells får fakturor via Kivra

Ragn-Sells har valt att börja använda sig av Kivra Privat gällande utskick av sina fakturor till privatpersoner för att minska miljöbelastning samt säkerställa leveransen av fakturor i högre utsträckning. Det innebär att hushåll som har slamtömning via företaget fortsättningsvis får sina fakturor via Kivra. Ändringen påverkar däremot inte renhållningskunderna för sophämtning, där sker fakturering som tidigare genom Bengtsfors Energi.

Förändringen innebär att privatpersoner som anmält sig till Kivra kommer att få sina fakturor levererade dit. Kunden kommer få information via sms/epost när fakturan kommer om kunden inte tagit bort den aviseringsmöjligheten. Kivra skickar två påminnelser innan fakturan ska betalas. Påminnelser går sedan ut som vanligt från Ragn-Sells om kunden inte betalar på förfallodatumet.

Har man efaktura via sin bank så kommer det gå före alternativet faktura till Kivra. Det går också att kombinera med autogiro. Har ni frågor är ni välkomna att återkomma till RagnSells kundservice.

Kontakt

RagnSells kundservice
0771-88 88 88
kundservice@ragnsells.com

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 september 2021
Sidan publicerad av: Sofia Magnusson