Årets företagare 2021

Syskonen Anders och Marie Berger blev årets företagare i Bengtsfors kommun 2021. Här tillsammans med Företagarnas lokala ordförande Stephanie Brodeur Flink till vänster. Foto från Företagarna i Bengtsfors.

I samband med en tillställning på Rosellmagasinet den 14 oktober delades priset till Årets företagare 2021 ut. Årets pris gick till Marie och Anders Berger som driver butikerna Bergers Bosättningsaffär, Hans & Hennes samt det senaste tillskottet Skohörnan. Priset delades ut av Stephanie Brodeur Flink från företagarna samt Jeanette Lindh Svanqvist och Stig Bertilsson från Bengtsfors kommun

Varje år delar Företagarna i Bengtsfors ut ett pris till Årets företag, här kan du se tidigare års pristagare.

Motivering till Årets företagare 2021

Årets företagare i Bengtsfors kommun är företagare av födsel och ohejdad vana. Syskonen Marie och Anders Berger har sedan tidigt nittiotal funnits med som ägare av Bergers Bosättningsaffär i Bengtsfors AB och de förvaltar väl det familjeägda företaget som funnits sedan 1915.

Familjeföretaget har alltid legat i framkant och utvecklats i enlighet med den rådande tiden. Förutom att företaget finns längs stora delar av Storgatan i Bengtsfors har de också verksamhet i Säffle.

Det senaste tillskottet är övertagandet av Skohörnan. Utbudet erbjuder något för alla; leksaker, väskor, smycken, husgeråd, porslin, kläder och skor med mera. Marie och Anders brinner för utvecklingen av Bengtsfors centrum och handel. De är två kända ansikten för de flesta Bengtsforsbor samtidigt som de är förträffliga Bengtsfors-ambassadörer för besökare och andra kontakter.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 22 december 2021
Sidan publicerad av: Sofia Magnusson