Vidga dina vyer på mässan Kunskap & Framtid

Foto från mässan kunskap och framtid

Inspiration och vägledning för dig som har siktet inställt på framtiden - Kunskap & Framtid är Västsveriges största jobb- och utbildningsmässa och lockar årligen tusentals gymnasieungdomar, studenter, föräldrar och lärare till Svenska Mässan. Här finns svar på allt som rör studier, jobb, arbetsmarknad, studieekonomi, utlandsstudier och karriärplanering.

På mässan Kunskap & Framtid får du tips och råd inför framtida val av utbildning och karriär. Här träffar du universitet och högskolor från hela landet, YH-utbildningar, arbetsgivare och organisationer, förmedlare av utlandsstudier och internationella universitet.

Syftet med mässan är att inspirera, vägleda och väcka nyfikenhet hos dig som besökare. Ett besök på Kunskap & Framtid kan få dig att tänka i helt nya banor. Kanske upptäcker du yrken eller utbildningar som du inte visste fanns.

Varmt välkommen till Kunskap & Framtid den 24-26 november på Svenska mässan i Göteborg! Som student eller skolpersonal deltar du kostnadsfritt, övriga besökare köper biljett.

Här kan du läsa mer om mässan och boka biljett. Länk till annan webbplats.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 november 2022
Sidan publicerad av: Sofia Magnusson