Är innovativa distansarbetskontor framtiden?

Illustration som visar en kvinna som jobbar från sitt hemmakontor.

Illustration: Sofia Magnusson

Vi vill veta vad du tycker om framtidens arbetsmiljö. Delta i vår undersökning om distansarbetskontor i Bengtsfors kommun. Syftet är att göra Bengtsfors kommun än mer attraktivt att bo och verka i.

Under pandemin insåg vi vikten av anpassade arbetsmiljöer. Med en eventuell satsning på distansarbetskontor vill vi kombinera det bästa från traditionella kontor med flexibilitet, bättre teknik, bättre arbetsmiljö och starkare gemenskap – allt på ett ställe.

För dig som redan bor här

Om du bor i Bengtsfors kommun och drömmer om att minska pendlingen samtidigt som du ökar din produktivitet, ska du absolut svara på vår enkät. Vi tror att distansarbetskontor kommer att ge dig den perfekta balansen mellan arbete och privatliv genom att eliminera långa resor och ge dig mer tid för det som betyder något för dig.

För dig som äger fritidshus i kommunen

Äger du ett fritidshus i Bengtsfors kommun och längtar efter att spendera mer kvalitetstid här? Med distansarbetskontor kan du njuta av en arbetsplats med rätt förutsättningar och samtidigt ha nära till naturen och ditt fritidsparadis.

Vi behöver ditt svar senast 30 september

Svara på enkäten digitalt här senast 30 september. Länk till annan webbplats.

Vi ser fram emot ditt svar!

Ett distansarbetskontor är en lösning som erbjuder flexibla arbetsplatser för yrkesverksamma och företagare. Platsen utformas för att möta de utmaningar som kan uppstå när man arbetar på distans, med bekväm och funktionell arbetsmiljö där individer kan fokusera på sitt arbete samtidigt som de har tillgång till modern teknik och en positiv gemenskap. Det är en professionell arbetsplats närmare hemmet/fritidshuset.

Fördelar med distansarbetskontor:

  1. Teknisk utrustning - distansarbetskontor utrustas med den senaste tekniken, som säkerställer en smidig och effektiv arbetsprocess.
  2. Arbetsmiljö - arbetsplatserna utformas ergonomiskt för en bekväm arbetsmiljö med rätt utrustning.
  3. Samarbete och gemenskap - arbete på distans behöver inte vara ensamt. Distansarbetskontor utformas så att en social arbetsgemenskap skapas där idéer och erfarenheter kan delas.
  4. Färre resor - lokala distansarbetskontor innebär en möjlighet att minska pendlingstiden och kan bidra till en mer hållbar livsstil.

Kontakt

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 8 september 2023
Sidan publicerad av: Sofia Magnusson