Saknar möjligheten till skidåkning vid Långevi

Synpunkt

Beskrivning: Jag tycker att dom som ansvarar för slalom backen och skidspår inte fullföljer sina åtaganden, tror det ligger på Friluftsfrämjandet men är inte säker.

Nu med över en vecka med temp som tillåter snökanonerna att gå och över en vecka kvar enligt SMHI rapport borde det blåst snö som aldrig förr!

Detta tycker jag att man skulle lyfta inom kommunen t.ex AME grupp att hålla ordning och se till att snökanonerna kommer igång igen!

Som liten bodde man ju i praktiken i slalombacken men nu är det ingen som bryr sig längre fast många man pratar med säger samma sak att kommunen borde ta över den delen så vi kan börja åka slalom i den fina anläggningen det faktiskt är!

Aktivera ungdomar och barn är viktigt men har dom inget att göra så blir det ju som oftast sittandes hemma med tv spelen.

Svar

Precis som du skriver är det anläggningsrådet som har ansvaret för hela området vid Långevi. Anläggningsrådet består av representanter för Bengtsfors IF, BoIS och Friluftsfrämjandet. Jan-Erik Thorn är ordförande för anläggningsrådet.

Synpunkten besvarad av

Sara Larsson
Utredare
0531-52 60 14
sara.larsson@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 3 februari 2021
Sidan publicerad av: Sara Larsson