Allas ansvar att förhindra smittspridning

Här finns rekommendationer om vad du bör, kan och får göra beroende på ålder och om du är sjuk eller inte. Regering och myndigheter är tydliga i sitt budskap – alla har ett gemensamt ansvar för att förhindra smittspridningen av Coronaviruset. 

Stäng meddelande

Bli kund hos oss

Hör av dig till oss om du vill veta mer om fjärrvärme. Fjärrvärme är ett bra alternativ för dig som vill ha det bekvämt och tänker på miljön.

Skicka in intresseanmälan

Om du är intresserad av fjärrvärme, börja med att skicka in en intresseanmälan till oss. Det gör du enklast genom att använda vår e-tjänst. Du kan också ladda ner vår blankett och skicka in till oss. Självklart är du också välkommen att ringa eller titta in till oss på Tekniska kontoret för att ställa dina frågor om fjärrvärme.

När vi har tagit emot din intresseanmälan får du en bekräftelse. Vi kommer sedan att se över möjligheten att koppla din fastighet till det befintliga fjärrvärmenätet. Om du bor i ett område med utbyggd fjärrvärme skickar vi en tidplan och ett kostnadsförslag för inkoppling av din fastighet. Om du bor i ett område som ännu inte är utbyggt för fjärrvärme sparar vi din intresseanmälan för att kunna återkomma till dig i framtiden.

Beställa fjärrvärmeleverans

I svaret på din intresseanmälan får du vidare instruktioner om hur en beställning går till. Beställningen går att göra både digitalt och via pappersblankett. När vi fått din beställning får du först en bekräftelse på ditt inskickade ärende och sedan får du en orderbekräftelse där vi bekräftar pris och en uppskattad tid för inkoppling.

Välkommen som fjärrvärmekund hos oss!

Kontakt

Niklas Ednell
Enhetschef VA, fjärrvärme och renhållning
0531-52 61 51
niklas.ednell@bengtsfors.se

Adress

Tekniska kontoret
Industrigatan 10
666 31 Bengtsfors

Peter Magnusson
Driftstekniker, fjärrvärme
0531-52 61 46
peter.magnusson@bengtsfors.se

Örjan Strandberg
Driftstekniker, fjärrvärme
0531-52 67 60
orjan.strandberg@bengtsfors.se

Martin Edgren
Driftstekniker
0531-52 67 40
martin.edgren@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 maj 2019
Sidan publicerad av: Anna Sandström