Lediga jobb

Här annonserar vi våra lediga jobb. Du söker jobben i vår e-tjänst (länk finns i varje annons). E-tjänsten kräver e-legitimation. I ansökan ska du lämna namn, personnummer, adress och tidigare erfarenheter. Du kan också bifoga CV, personligt brev samt foto.

Vill du göra skillnad?

Prenumerera på våra lediga tjänster

Hantera prenumeration

Frågor och svar om din ansökan

För att söka ett jobb hos oss, använd vår e-tjänst "Ansökan tjänst". Länk till e-tjänsten finns i respektive platsannons. E-tjänsten kräver e-legitimation (bank-id).

När din ansökan kommit in till oss, registreras den och du får en bekräftelse till den e-postadress du angivit i ansökan. Därefter påbörjar vi arbetet med urval, intervjuer och referenstagning. Anställningsavtal skrivs och vi återkopplar avslag till andra sökande. Hör av dig till den kontaktperson som är angiven i annonsen om du vill veta mer.

Nej, du måste göra en ansökan för varje tjänst du söker. Varje tjänst har ett unikt referensnummer som anges i ansökan, därför behöver vi en separat ansökan för varje tjänst.

Logga in i vår e-tjänstportal Länk till annan webbplats. och komplettera din ansökan.

Om du har frågor kring tjänsten eller om ansökan är du välkommen att kontakta den chef som är angiven i respektive platsannons.

Nej, du måste göra en ny ansökan för varje tjänst.

Om du har fått en bekräftelse via e-post från Bengtsfors kommun är din ansökan inkommen och registrerad hos oss.

Hör av dig till den kontaktperson som är angiven i annonsen.