Skicka in en intresseanmälan

Om du är intresserad av att arbeta hos oss men inte söker någon specifik tjänst kan du lämna en intresseanmälan med hjälp av vår e-tjänst.

Vi tar emot intresseanmälningar för följande typer av anställningar:

  • Tillsvidareanställningar
  • Sommarjobb (ej feriepraktik)
  • Praktikplats
  • Timvikariat
  • Studentmedarbetare
  • Examensarbete

I din intresseanmälan får du självklart ange inom vilket område du kan tänka dig att arbeta inom. Vi tar även emot intresseanmälningar från dig som vill arbeta inom det privata näringslivet om du har en unik utbildning/erfarenhet/yrkesroll. Dessa anmälningar hanteras av vår näringslivsutvecklare som kan förmedla kontakter i de fall det finns intressanta matchningar mellan dig och efterfrågade kompetenser i näringslivet. Du som söker sommarjobb eller praktikplats etc, i det privata näringslivet, ta kontakt med respektive företag.

Så hanteras din intresseanmälan

Din intresseanmälan sparas hos oss i ett år och är tillgänglig för samtliga chefer i kommunen. På så sätt slipper du att ringa runt eller skicka din intresseanmälan till olika enheter inom kommunen. Om din anmälan är intressant tar vi kontakt med dig för att få veta mer om dig och dina möjligheter att arbeta hos oss. Efter ett år får du en påminnelse om att din intresseanmälan kommer att raderas. Är du fortfarande intresserad av att jobba hos oss är du självklart välkommen att lämna en ny intresseanmälan.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 maj 2019
Sidan publicerad av: Anna Sandström