Flitiga händer - secondhandbutik

Secondhand-butiken Flitiga händer drivs av personer med funktionsvariationer som en daglig verksamhet inom kommunens LSS-verksamhet. Det huvudsakliga syftet med verksamheten är att skapa en relevant sysselsättning för de som arbetar där.

I butiken Flitiga händer utför man uppgifter som förekommer i butik; uppackning av varor, kassatjänst, kundservice med mera. LSS-verksamheten driver även ett dagcenter där man kan jobba i olika delar såsom snickeri, bild och form, klädsortering och i utegruppen. Dagcentret förser Flitiga händer med egentillverkade varor till försäljning.

Några av oss arbetar i butiken, några på dagcentret och några på båda ställena. Var man arbetar styrs av varje individs förmåga.

Flitiga händers utbud

  • Secondhand-kläder som är insamlade i samarbete med Björkåfrihet Länk till annan webbplats.. Pengar från klädförsäljningen samt kläder som inte blir sålda skänks till behövande.
  • Varor som är tillverkade i vårt dagcenter. Dessa varor säljs till självkostnadspris.
  • Loppisvaror

Hitta hit

Ni hittar Flitiga händer på Storgatan i centrala Bengtsfors bakom affären Hans och Hennes.

Öppettider

Vi strävar alltid efter att ha öppet enligt våra utsatta öppettider, ibland händer dock något oförutsett och vi behöver stänga med kort varsel. Det kan vara sjukdom, tekniska problem etc.
Vi hoppas på er förståelse för detta.

Öppettider
Dag
Öppet
Lunchstängt
Måndag, onsdag, torsdag och fredag
10.00-15.00
11.30-12.30
Tisdag, lördag och söndag
Stängt

Kontakt

Cecilia Höög Flood
Enhetschef LSS
0531-52 75 77
cecilia.hoog.flood@bengtsfors.se

Butiken Flitiga händer: 0531-52 76 49

Skriv ut
Senast uppdaterad: 1 december 2022
Sidan publicerad av: Anna Sandström