Starta företag i sommar - ansök till UngDrive Academy

Bengtsfors kommer tillsammans med flertalet Fyrbodals kommuner att delta i UngDrive Academy i sommar. UngDrive Academy är ett sommarlovskoncept som låter ungdomar mellan årskurs nio och årskurs ett och två på gymnasiet, att prova på att starta och driva eget företag - där du blir coachad av riktiga entreprenörer och företagare och får 1500 kronor i startkapital för att skapa ditt egna sommarjobb!

Rekrytering pågår

UngDrive Academy är nu i rekryteringsstadiet. Normalt sett brukar de i denna fas besöka och föreläsa på skolor, men efter omständigheterna och då flera skolor stängt igen - så kommer de att köra digitala pass. Därför har de tagit fram en kort video på fyra minuter med en presentation av konceptet.

Har du någonsin drömt om att starta företag? Vara din egna chef? Slippa ta orders och instruktioner av någon annan? Jobba med dina kompisar? Tjäna dina egna pengar, och ha den roligaste sommaren någonsin, och göra precis vad du vill?? Då är UngDrive Academy något för dig! UngDrive Academy är Sveriges ledande koncept för ungdomar att prova på att start företag under sommarlovet. I sommar kommer du kunna lära dig allting som du behöver veta för att starta företag, till din hjälp får du stöd av massa coacher som är framgångsrika företagare & entreprenörer själva. Coacherna kommer hjälpa dig och dina kompisar att lyckas med ditt företag. Som deltagare i UngDrive Academy får du också 1500 kronor i startkapital, för att dra igång ditt företag. Helt gratis! Låter det för bra för och vara sant? Det är det nästan också! Så gå in här på UngDrive Academys hemsida och ansök idag innan platserna tar slut! Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad:

Sidan publicerad av: Sofia Magnusson