Studenten och skolavslutning 2020

Illustration: Sofia Magnusson

Studenten och skolavslutningen blir inte precis som den brukar i år, men nu finns alla möjligheter att vara kreativ och förändra traditionerna och göra något helt unikt och minnesvärt för våra studenter och elever.

Studentexamen

Studentexamen 2020 är den 12 juni. Vi kommer att fira dagen med studenterna och deras mentorer. Under dagen kommer vi att fotografera och dokumentera, så det finns möjlighet att ta del av i efterhand. Lärare och personal kommer att laga och servera festlig mat dagen till ära. Musikunderhållning utlovas också.

När det är dags för utsläpp kommer vi att dela in studenterna i olika grupper, men vi återkommer med detaljer kring hur det kommer att gå till inom kort. Vi ser helst att varje student tas emot av en anhörig som filmar och sedan kan dela med sig till övrig släkt och vänner.

Tillsammans hjälps vi åt att göra studenten 2020 till en minnesvärd och fin avslutning på tiden här.

Information på folkhälsomyndighetens hemsida kring studentfirande 2020. Länk till annan webbplats.

Skolavslutning övriga årskurser

Vi kommer att fördela klassernas skolavslutningar till både 10 och 11 juni. Istället för att fira skolavslutningen på traditionellt vis i kyrkan kommer eleverna att fira tillsammans med sina mentorer i sina klassrum. Vi kommer att återkomma med mer information om tider och detaljer, så fort det är klart.

Betyg

Alla betyg kommer att skickas hem, det gäller alla årskurser.

Senast uppdaterad:

Sidan publicerad av: Sofia Magnusson