Veckoblad - vecka 47-48

Alla uppmanas att vara uppmärksamma på symtom och stanna hemma och från 22 november rekommenderas även vaccinerade att testa sig för covid-19 när de får symtom. Nu har studiehjälpen startat upp. Elevrådet säljer platspåsar för att kunna köpa in gemensamma roliga saker.

Försäljning av plastpåsar

Vi har köpt in plastpåsar som vi ska sälja för att köpa in roliga saker att ha i skolan. Påsarna säljs i 3-pack för 80 kronor per paket. Tanken är att alla som kan och vill ska hjälpa till att sälja, både elever och personal. Du som kan tänka dig att vara med får gärna ta med ett antal paket till mentorstiden och anteckna hur många paket dina elever tar. Hänvisa annars eleverna till Annelie Särud.

Var med och sälj och var med och bestäm vad elevrådet ska köpa för pengarna!

Eftersom elevrådet inte varit igång på ett tag så har vi inget konto ännu så Annelie Särud håller koll på pengarna tills det går att swisha direkt till elevrådet. Swish för påsarna ska i nuläget till 073 823 33 98
/Hälsningar elevrådsordförande Omar NA19 genom Annelie

Studiehjälp

Nästa vecka 46 startar vi studiehjälp för de elever som behöver lite extra tid med lärare eller som har svårt att sätta sig själva och studera. Udda veckor är det på tisdagar och jämna veckor på torsdagar och klockan 15.00-17.00 i sal 136.

Vid frågor kontakta Simon Bjaaland, Marie Norlin eller Annelie Särud.

Föreläsning

Tisdagen 14 december kommer alla elever i SA19 + elever som läser samhällskurser att gå på en föreläsning om Ekonomifakta. Samling i Sessionssalen klockan 09.10. Ansvarig lärare är Susanne Almgren Magnusson och Anton Amnehagen.

Rökning

I Bengtsfors kommun har vi tobaksfri skoltid. Tobaksfri skoltid innebär att du som elev inte får använda tobak under hela din skoldag och skoltid, oavsett var du befinner dig. Enligt handlingsplanen ska reglerna om tobaksfri skoltid även omfatta personer som tillfälligt besöker skolan.

Rökning är förbjuden inom skolans område.

Tänk på våra allergiker!

  • Det är inte tillåtet att ha med sig och/eller äta nötter i skolan.
  • Använd parfym och dofter med försiktighet då det finns personer som är allergiska och som reagerar med coronaliknande symptom såsom exempelvis hosta och luftvägsproblem.

Det finns personer som är allergiska och som reagerar med coronaliknande symtom såsom hosta och luftvägsproblem.