Hantering av Bengtsforshus?

Är du och det parti du representerar nöjd med den aktuella hanteringen av det kommunala bolaget Bengtsforshus?

Att Bengtsforshus VD får sluta har jag inga synpunkter på. Hur det gått till är jag inte helt nöjd med. Det är lätt att i efterhand säga hur saker och ting skulle gjorts, men svårare att i förväg säga vad som ska göras.

/Jan Leander (L)

Nej vi är ej tillfreds med Utvecklingen, finns många öppna frågeställningar och vi inväntar den oberoende granskningen. vi noterar också allmänhetens funderingar och spekulationer. Vi hoppas på att när detta har utretts så kan alla parter komma fram till vad som skall beslutas, och att beslutet ej då är tvivelaktigt utan att alla känner att frågan har utretts till den nivå som behövs. Och att den Organisation eller företag som utför Uppdraget har stöd från alla inblandade.

Hälsningar Jim Jakobsson, gruppledare Centern

Hej

Vi Socialdemokrater är inte nöjda med hanteringen av Bengtsforshus. Det är beklämmande att se hur såväl politiska ledningen samt förvaltningsledningen och ordförande för Bengtsforshus tror sig ha egna regelverk och struntar i såväl förvaltningslag, aktiebolagslag och kommunkoncernens av fullmäktige fastställda styrdokument.

Per Eriksson
Gruppledare (S)

Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 mars 2023
Sidan publicerad av: Anna Sandström