Information om webbplatsen

Bengtsfors.se är den offentliga webbplatsen för Bengtsfors kommun. Webbplatsen ska tillgodose invånarna i Bengtsfors kommun med korrekt och relevant information om kommunens verksamheter och nyheter.

Det ska vara lätt att hitta uppgifter om avgifter, öppettider, kontaktuppgifter, blanketter och protokoll med mera.

Webbplatsen ska också användas för att marknadsföra kommunen och därigenom skapa nyfikenhet och intresse hos potentiella invånare och turister. Övriga målgrupper är företagare, journalister, anställda, förtroendevalda och övriga besökare.

Vi strävar efter att webbplatsen ska vara användbar och tillgänglig för alla, vilket bland annat innebär att den ska vara lättnavigerad, användarvänlig och enhetlig.

Webbplatsen har arbetats fram i samarbete med Soleil IT AB Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Synpunkter

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra kommunens webbplats. Längst ner på alla sidor på webbplatsen finns uppgift om vem som publicerat sidan. Klicka på namnet för att skicka e-post med synpunkter på sidans innehåll till den som publicerat informationen.

Användartips

Länkar

Länkar till andra webbplatser eller dokument öppnas i ett nytt fönster/flik. En ikon visar att länken öppnas i nytt fönster. Länkar till dokument är i pdf-format. För att kunna läsa dessa filer behöver du ha programmet Acrobat Reader installerat på din dator.

Bilder

Bilder som är viktiga för förståelsen av informationen på en sida har en förklarande text som visas när du håller muspekaren över dem. Bilder som vi publicerar på vår hemsida är skyddade av upphovsrättslagen. Ta kontakt med oss om du vill använda någon av våra bilder.

Skriva ut

Om du vill skriva ut en sida klickar du på länken Skriv ut längst ner på respektive sida.

Sök

På Bengtsfors kommuns webbplats finns en länk till sökfältet längst upp i sidhuvudet. Länken finns på alla sidor. När du söker kan du lyckas bättre om du använder enstaka eller få specifika sökord. Pröva gärna att byta sökord mot snarlika om du inte hittar det du letar efter. När du fyllt i ett ord eller en fras i sökrutan görs en sökning på www.bengtsfors.se samt på skolornas hemsidor bland:

  • sidor
  • nyhetsartiklar
  • platsannonser
  • ett urval av bilder
  • ett urval av filer

Ingen sökning sker i de kommunala bolagens hemsidor.

Samarbetspartners

Vi samarbetar med ReadSpeaker för uppläsning av texter på vår hemsida. Readspeaker samlar in besökarens IP-adress.
Så hanterar ReadSpeaker insamlad data. Länk till annan webbplats.

Vi samarbetar även med Vizzit för statistiska analyser av vår webbplats. Vizzit samlar in besökarens IP-adress och lagrar all data i Sverige. Så hanterar Vizzit insamlad data. Länk till annan webbplats.

Kontakt

Jennie Aronsson
Digital strateg
0531-52 60 15
jennie.aronsson@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 november 2023
Sidan publicerad av: Anna Sandström