Företagsakuten Fyrbodal för företag i ekonomisk kris

Illustration: Sofia Magnusson

Är ditt företag i ekonomisk kris, eller vill du förebygga ekonomisk kris? Fyrbodals kommunalförbund erbjuder via Almi Väst kostnadsfri rådgivning till företag i Bengtsfors kommun och övriga Fyrbodals kommuner.

Företagsakuten Fyrbodal

Företagsakuten Fyrbodal erbjuder kostnadsfri rådgivning till företag som är i ekonomiskt kris men också till företag som vill förebygga ekonomisk kris. Ekonomisk kris kan till exempel vara obetalda skulder, problem att betala skatter, problem med lönsamheten eller att det är omöjligt att betala ut anställdas löner.

Mitt företag fick likviditetsproblem och jag blev tipsad att kontakta Företagsakuten Fyrbodal. Två dagar senare hade jag kontakt med en professionell rådgivare som inte bara hjälpte mig med en plan för att överbrygga den akuta krisen utan också en plan för en långsiktigt hållbar ekonomi, berättar en småföretagare i Bengtsfors

Kontakt med Företagsakuten Fyrbodal

För att komma i kontakt med Företagsakuten Fyrbodal anmäler du ditt företag på Almi Väst kontaktsida. Beskriv din situation och glöm inte att klicka på "Skicka". Du får därefter en första kontakt med rådgivare inom ett par dagar.

Du kan självklart alltid vända dig till oss på Bengtsfors kommuns näringslivsenhet. Vi hjälper dig i företagandets alla faser. Du hittar våra kontaktuppgifter längst ner på denna sida.

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
0531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 januari 2022
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist