Påverkas ditt företags ekonomi av världsläget?

Illustration: Sofia Magnusson

Är ditt företag påverkat av världsläget, ökande kostnader och den osäkra konjunkturen? Vill du förebygga ekonomiska svårigheter, behöver du ekonomisk rådgivning eller har du andra frågeställningar? Då kan du kontakta Almi Väst och Företagsakuten Fyrbodal för kostnadsfri rådgivning. Företagsakuten Fyrbodal vänder sig både till dig som vill förebygga ekonomiska svårigheter och till dig som hamnat i ekonomisk kris.

Företagsakuten Fyrbodal - ekonomisk rådgivning

Mitt företag fick likviditetsproblem och jag blev tipsad att kontakta Företagsakuten. Två dagar senare hade jag kontakt med en professionell rådgivare som inte bara hjälpte mig med en plan för att överbrygga den akuta krisen utan också en plan för en långsiktigt hållbar ekonomi, berättar en nöjd småföretagare i Bengtsfors

Företagsakuten Fyrbodal drivs av Almi Väst på uppdrag av Fyrbodals kommunalförbund. Syftet är att erbjuda kostnadsfri rådgivning till företag i regionen som vill förebygga ekonomisk kris eller som redan hamnat i ekonomisk kris. Målet är att i möjligaste mån förhindra ekonomiska svårigheter, konkurs och rädda arbetstillfällen. Ekonomisk kris kan till exempel vara obetalda skulder, problem att betala skatter, problem med lönsamheten eller att det är omöjligt att betala ut anställdas löner.

Mer information och kontakt

Läs mer och ta kontakt med Företagsakuten Fyrbodal här Företagsakuten Fyrbodal – Almi Väst Länk till annan webbplats.
Beskriv din situation och glöm inte att klicka på "Skicka". Du får därefter en första kontakt med rådgivare inom ett par dagar.

Företagslots - för alla företagandets faser

Almi Väst erbjuder på uppdrag av Fyrbodals kommunalförbund även tjänsten Företagslots som innebär att du som företag oavsett frågeställning får en kontaktväg till rätt aktör och rådgivare. Oavsett om du vill starta företag, har en innovation, vill växa eller funderar på ägarskifte slussar dig Almi Väst Företagslots dig vidare till rätt support och aktör. Du kan läsa mer om Företagslots här Företagslots - Almi Väst Länk till annan webbplats.

Näringslivsenheten Bengtsfors kommun

Du kan självklart alltid vända dig till oss på Bengtsfors kommuns näringslivsenhet. Vi hjälper dig i företagandets alla faser. Vi kan bland annat hjälpa dig att komma i kontakt med rätt personer och enheter inom kommunens verksamheter samt även med Företagsakuten Fyrbodal och Företagslotsen. Du hittar våra kontaktuppgifter längst ner.

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
0531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 augusti 2023
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist