Rekryteringsträff för vård och omsorg tillsammans med Arbetsförmedlingen

På bilden Linda Dahl, enhetschef på bemanningsenheten och Hanna Stenelind enhetschef på Granåsgården tillsammans med  Carina Fransson från Arbetsförmedlingen

På bilden Linda Dahl, enhetschef på bemanningsenheten och Hanna Stenelind, enhetschef på Granåsgårdens särskilda boende tillsammans med Carina Fransson från Arbetsförmedlingen. Foto Pernilla Wall

Sociala verksamhetsområdet deltog tisdag 7 november på en rekryteringsträff arrangerad av Arbetsförmedlingen och kommunens personalavdelning. Verksamhetsområdets enhetschefer deltog och presenterade verksamheterna och vilka yrkesroller som finns inom vård och omsorg.

Det blev en lyckad träff där vi fick flera intresseanmälningar för att jobba hos oss säger Pernilla Wall, sektorchef för vård och omsorg - särskilda boenden.

Välfärdens kompetensförsörjning är en av de viktigaste frågorna såväl lokalt som på regional och nationell nivå. Ett sådant här arrangemang är en av våra åtgärder för att skapa intresse för att arbeta inom vård och omsorg. Antalet äldre ökar snabbt i Sverige. Det skapar ett stort tryck på äldreomsorgen, som behöver rekrytera över 100 000 medarbetare de närmaste tio åren.

Är du intresserad av att arbeta hos oss?

Här finns information och e-tjänst att ansöka om att jobba som vikarie eller jobba extra inom vård och omsorg.

Här finns alla våra lediga jobb samlade och du kan även välja att prenumerera på våra lediga jobb.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 november 2023
Sidan publicerad av: Sofia Magnusson