Feedback kring digitala system inom förskolan

Synpunkt

Lite feedback gällande E-tjänsten där man ska fylla i barnens förskoletider mm i Bengtsfors kommun. Istället för att varje gång logga in på Bengtsfors kommuns hemsida för att göra ändringar mm så rekommenderar jag verkligen appen Nuddis! Med denna kan föräldrar smidigt anmäla sjukt barn, lägga in scheman, meddela sen ankomst och ledighet direkt i appen, utan att ringa, sms:a till förskolan varje gång. En surfplatta sätts även upp på förskoleavdelningen där man "loggar in" sitt barn vid ankomst och stämplar ut vid avfärd. Lätt att hålla reda på allt för både föräldrar och personal helt enkelt. Jag har aldrig varit med om att man ska krångla sig in på kommunens hemsida för att göra schemaändringar, där det heller inte fungerar komplett. Alla utomstående kommuner som jag har bekanta i och bott i själv använder sig av Nuddis. Just för att det är betydligt smidigare.
Kolla gärna och läs mer på deras hemsida www.nuddis.nu. så ser ni mer en klarhet i vad jag menar :)
Enklare för alla helt enkelt.
OBS. Nuddis har ingenting med Unikum att göra, som jag fick svar om sist jag påpekade detta.

Svar

Tack för din synpunkt. Vi tar med oss den i vårt fortsatta utvecklingsarbete vad gäller rapportering av schema, frånvaro mm.

Där Bengtsfors kommun befinner sig just nu vad gäller digitala system, så måste systemen vara kompatibla med varandra. I nuläget kan vi inte plocka in ytterligare system. Vår förhoppning inför framtiden är att vi ska ha smidigare och brukarvänligare system jämfört med idag.

Synpunkten besvarad av

Maria Nordgren
Rektor
0531-52 63 70
maria.nordgren@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 23 september 2021
Sidan publicerad av: Sara Larsson